شعار سال
EN

امروز : 19 شهریور 1405

  • تاریخ انتشار : 1400/12/23 - 11:22
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دوره تربیت مدرس مدیریت و فرماندهی عملیات امداد و نجات به میزبانی جمعیت هلال احمر فارس برگزار شد

دوره تربیت مدرس مدیریت و فرماندهی عملیات امداد و نجات به میزبانی جمعیت هلال احمر فارس برگزار شد

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان فارس از برگزاری دوره تربیت مدرس مدیریت و فرماندهی عملیات امداد و نجات به میزبانی این جمعیت و با حضور 28 فراگیر از سراسر کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان فارس؛ در مراسم افتتاحیه این دوره معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: اولین بار سامانه فرماندهی سانحه یا همان ICS از استان فارس به سراسر کشور تعمیم داده شد. 

دکتر مهراب شریفی سده بر بحث مدرس بودن تاکید کرد و گفت: فراگیران در این دوره باید از مربی به مدرس عملیات محور و تئوریک تبدیل شوند.

دکتر شریفی سده اصول اساسی و یگانه ICS را به عنوان یک سامانه مدیریتی برای رویارویی با حوادث عنوان کرد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان فارس نیز  بیان کرد: در دوره تربیت مدرس مدیریت و فرماندهی عملیات امداد و نجات که به مدت سه روز به میزبانی فارس برگزار شد، 28 فراگیر اعم از مدیران عامل، معاونین، روسای شعب و کارشناسان جمعیت هلال احمر سراسر کشور حضور داشتند.

حسین درویشی ادامه داد: هدف از برگزاری این دوره تربیت نیروهای متعهد، متخصص و مدرس دوره های آموزش تخصصی جمعیت هلال احمر است.

وی افزود: در این دوره فراگیران با روش تدریس پیشرفته، سامانه جامع مدیریت بحران، سامانه فرماندهی سوانح و اصول فرماندهی ICS آشنا شدند.

گفتنی است دوره تربیت مدرس مدیریت فرماندهی عملیات امداد و نجات به مدت سه روز به میزبانی جمعیت هلال احمر فارس و به همت معاونت آموزش و پژوهش این جمعیت در شیراز برگزار شد.

 

  • گروه خبری : گروه ستادی
  • کد خبر : 94062
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
لینک صفحات مجازی هلال‌احمر فارس