به گزارش روابط عمومی جمعیت هلالاحمر شهرستان اقلید؛ هادی مهندسی رئیس این جمعیت گفت: طرح کاروان سلامت این جمعیت با همکاری بسیج جامعه پزشکی، شبکه بهداشت و درمان شهرستان به مدت ۲ روز در روستای احمدآباد از توابع بخش حسن آباد برگزار شد.
وی افزود: در این برنامه به ۳۶۴ نفر از اهالی روستای احمدآباد و روستاهای همجوار به صورت رایگان خدماتی از قبیل دندان پزشکی، ویزیت پزشک عمومی، مشاوره تغذیه، بینایی سنجی، شنواییسنجی و توزیع دارو صورت پذیرفت.
ارزش خدمات ارائه شده بالغ بر ۵ میلیارد ریال برآورد شد. در این بین نیز خدمات متنوع آموزشی در حوزه سلامت زنان و امداد و کمکهای اولیه به اهالی روستا ارائه شد.
این طرح با هدف ارتقای سطح سلامت عمومی، پیشگیری از بیماریها و خدمترسانی به اقشار نیازمند با مشارکت پزشک داوطلب و کادردرمانی شبکه بهداشت و درمان و اعضای داوطلب جمعیت هلالاحمر اقلید اجرا شد.