فارس
امروز شنبه  ۱۹ مهر ۱۴۰۴

اجرای طرح کاروان سلامت در روستای ده‌چاشت مرودشت

رئیس جمعیت هلال‌احمر مرودشت از اجرای کاروان سلامت در روستای ده‌چاشت خبر داد و گفت: در این طرح یک‌روزه، بیش از ۱۱۰ نفر از اهالی از خدمات رایگان پزشکی، دندان‌پزشکی، روانشناسی، تغذیه و مامایی بهره‌مند شدند.

به گزارش روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر شهرستان مرودشت، محمد رفیعی، رئیس این جمعیت گفت: طرح کاروان سلامت در روستای ده‌چاشت از توابع بخش مرکزی با همکاری مجموعه‌فرمانداری، معاونت داوطلبان جمعیت هلال‌احمر، معاونت درمان و توانبخشی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان به مدت یک روز برگزار شد.

رفیعی با اشاره به جزئیات این طرح افزود: ۱۱۴ نفر از اهالی روستا به‌صورت رایگان ویزیت شدند و خدمات رایگان دندان‌پزشکی، روانشناسی، کارشناس تغذیه و مامایی و همچنین اندازه‌گیری فشار خون دریافت کردند. علاوه بر این، آموزش‌های متنوعی در حوزه سلامت زنان و کمک‌های اولیه نیز به اهالی ارائه شد. که ارزش کل این خدمات حدود ۱۱۲ میلیون تومان برآورد شد.

در این کاروان سلامت، ۴۸ نفر از خدمات تخصصی دندان‌پزشکی رایگان، با استفاده از یونیت سیار دندان‌پزشکی معاونت داوطلبان جمعیت هلال‌احمر بهره‌مند شدند.

همچنین در حاشیه این برنامه و با همکاری مؤسسه خیریه مردمی «بوی دوستی»، ۳۵ نفر از دانش‌آموزان روستا در قالب طرح ملی «ارمغان مهر» کیف، کفش و لوازم‌التحریر دریافت کردند.

هدف از اجرای این طرح، ارتقای سطح سلامت عمومی، پیشگیری از بیماری‌ها و خدمت‌رسانی به اقشار کم‌برخوردار بود که با مشارکت پزشکان داوطلب، کادر درمانی شبکه بهداشت و درمان، مؤسسات خیریه و اعضای داوطلب هلال‌احمر مرودشت محقق شد.

اجرای چنین برنامه‌هایی گامی مهم در افزایش آگاهی، ارتقای سلامت و بهبود رفاه عمومی در مناطق محروم شهرستان محسوب می‌شود.

مشاهده ۳۴
/
۱۴۰۴/۰۶/۲۶- ۲۰:۱۰
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه