فارس
امروز شنبه  ۱۹ مهر ۱۴۰۴

اجرای طرح «حمایت ماندگار» در شهرستان ارسنجان

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر فارس با اشاره به اجرای طرح «حمایت ماندگار» در شهرستان ارسنجان گفت: در این طرح بشردوستانه که با همکاری تیم سیار انتقال خون و مشارکت داوطلبان برگزار شد، ۲۴۱ واحد خون سالم برای نجات بیماران نیازمند اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر استان فارس؛ حسین درویشی مدیرعامل این جمعیت گفت: طرح «حمایت ماندگار» با مشارکت مردم نیکوکار شهرستان ارسنجان در روزهای ۱۲ و ۱۳ مهرماه برگزار شد.

وی افزود: این اقدام بشردوستانه با همکاری تیم سیار انتقال خون استان فارس و با حضور داوطلبان و اهداکنندگان خون انجام شد که در نتیجه آن ۲۴۱ واحد خون سالم اهدا شد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان فارس تأکید کرد: اهدای خون، جلوه‌ای از نوع‌دوستی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی است و اجرای طرح «حمایت ماندگار» زمینه‌ای برای نجات جان بیماران و گسترش فرهنگ یاری‌رسانی در جامعه فراهم کرده است.

مشاهده ۱۳
/
۱۴۰۴/۰۷/۱۵- ۱۳:۲۰
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه