شعار سال
EN

امروز : 25 شهریور 1405

  • تاریخ انتشار : 1399/10/17 - 13:50
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رئیس هیات تخلفات منطقه 6 کشوری جمعیت هلال احمر معرفی شد

رئیس هیات تخلفات منطقه 6 کشوری جمعیت هلال احمر معرفی شد

آیین آغاز به کار و افتتاح هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری منطقه 6 کشوری جمعیت هلال احمر به میزبانی فارس در شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر فارس؛ مدیر عامل جمعیت فارس در این آیین گفت: سالم سازی محیط اداری با رویکرد اثربخشی تذکرات و با نگرش اصلاحگری و رافت اسلامی و برای کاهش تخلفات و مسائل با آشنایی و آموزش کارکنان از جمله مهمترین اهداف تشکیل هیئت های بدوی رسیدگی به تخلفات اداری می باشد.

حسین درویشی اظهار کرد: هیئت بدوی تخلفات اداری در هفت منطقه کشور پیش بینی شده که در منطقه 6 هیئت رسیدگی به تخلفات اداری در جمعیت هلال احمر اعضایی از استانهای فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد عضویت دارند.

درویشی با اشاره به اهمیت رسیدگی منصفانه به تخلفات اداری توام با رعایت مسائل اخلاقی تاکید کرد تسهیل و تسریع امور با رویکرد بازدارندگی به مسائل و تخلفات خط و پیشگیری از وقوع آن ها حائز اهمیت است.

لازم به ذکر است در این نشست مهدی خوبیار بازرس جمعیت هلال احمر استان فارس به عنوان رئیس هیات تخلفات منطقه 6 کشوری جمعیت هلال احمر انتخاب و معرفی شد.

 

  • گروه خبری : گروه ستادی
  • کد خبر : 68971
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
لینک صفحات مجازی هلال‌احمر فارس