فارس
امروز پنج شنبه  ۹ بهمن ۱۴۰۴

برگزاری دوره اصول پیمایش و ناوبری ویژه امدادگران در مرودشت

رئیس جمعیت هلال‌احمر مرودشت از برگزاری دوره آموزشی اصول پیمایش و ناوبری ویژه امدادگران با هدف ارتقای توان عملیاتی و افزایش آمادگی نیروهای امدادی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر شهرستان مرودشت؛ محمد رفیعی رئیس این شعبه گفت: از ۹ تا ۱۲ دی‌ماه، دوره آموزشی اصول پیمایش و ناوبری با حضور امدادگران هلال‌احمر شهرستان‌های مرودشت و زرقان برگزار شد.

وی افزود: در این دوره آموزشی، فراگیران با مباحثی شامل اصول پیمایش در محیط‌های مختلف، شناسایی خطرات، آشنایی با تجهیزات فردی و گروهی، مبانی مقدماتی سیستم فرماندهی حادثه و ناوبری آشنا شدند.

رفیعی ادامه داد: این دوره با هدف افزایش توان عملیاتی امدادگران، ارتقای مهارت‌های میدانی و آمادگی بهتر برای حضور مؤثر در مأموریت‌های امدادی برگزار شد و نقش مهمی در بهبود تصمیم‌گیری و ایمنی نیروهای عملیاتی دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری این دوره‌ها گامی مؤثر برای تقویت هماهنگی، افزایش دانش تخصصی و آمادگی امدادگران برای پاسخ سریع و ایمن در شرایط مختلف محسوب می‌شود.

مشاهده ۱۶
/
۱۴۰۴/۱۰/۱۲- ۱۹:۳۲
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه