بهرهمندی ۱۹۰ نفر از خدمات کاروان سلامت در شهر رونیز استهبان
رئیس جمعیت هلالاحمر استهبان از بهرهمندی ۱۹۰ نفر از خدمات کاروان سلامت این جمعیت با همکاری خانه هلال شهر رونیز در این منطقه خبر داد.
به گزارش روابطعمومی جمعیت هلالاحمر شهرستان استهبان؛ محمدجواد خیرات رئیس این شعبه گفت: دوشنبه ۲۱ اردیبهشتماه، به مناسبت هفته هلالاحمر و با هدف ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، کاروان سلامت این شعبه با همکاری خانه هلال شهر رونیز در این منطقه برپا شد.
وی افزود: در این برنامه، خدماتی شامل ویزیت رایگان، تست قند خون و تست فشار خون به اهالی منطقه ارائه شد و به دلیل تعداد زیاد بهرهوران و تسریع در تدریس، آموزش حلقهای کمکهای اولیه (حلقه آموزش) با مشارکت مربیان این جمعیت اجرا شد.همچنین تیم سحر نیز در چارچوب برنامههای مرتبط و فضای دوستدار کودک، به ارائه خدمات و حمایتهای روانی اجتماعی پرداخت.
در ادامه خیرات هدف از اجرای این طرح را غربالگری و شناسایی بهموقع مشکلات شایع سلامت، ارجاع افراد نیازمند به مراکز درمانی و توانمندسازی مردم در مواجهه با اتفاقات و کمکهای اولیه از طریق آموزش خلاقانه حلقهای اعلام کرد و ۱۹۰ نفر از این خدمات بهرهمند شدند.