اعزام تیم بهداشت و درمان اضطراری BHCU هلالاحمر به روستای میج بخش سیدان مرودشت / ارائه خدمات درمانی به بیش از ۴۰۰ نفر
رئیس جمعیت هلالاحمر مرودشت از اعزام تیم بهداشت و درمان اضطراری این جمعیت به روستای میج از توابع بخش سیدان و ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به بیش از ۴۰۰ نفر از اهالی این منطقه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلالاحمر شهرستان مرودشت؛ محمد رفیعی، رئیس این شعبه گفت: همزمان با هفته هلالاحمر، تیم بهداشت و درمان اضطراری(BHCU) این جمعیت با هدف ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به روستای میج از توابع بخش سیدان اعزام شد.
وی افزود: این برنامه با همکاری معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلالاحمر استان فارس و با حضور معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلالاحمر استان فارس به مدت یک روز برگزار شد و خدماتی از جمله ویزیت و داروی رایگان، مشاوره و روانشناسی، خدمات مامایی، بهداشت و تغذیه، ایستگاه سلامت و تست قند و فشار خون به اهالی روستای میج و روستاهای همجوار ارائه شد.
رفیعی ادامه داد: همچنین معاون امور فرهنگی و عمرانی فرمانداری شهرستان مرودشت با حضور در محل اجرای این برنامه، از روند ارائه خدمات درمانی و بهداشتی بازدید کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در جریان اجرای این کاروان سلامت، در مجموع به ۴۷۶ نفر خدمات درمانی و بهداشتی به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال ارائه شد، همچنین اعضای تیم سحر جمعیت هلالاحمر شهرستان مرودشت نیز با اجرای برنامههای فرهنگی و نشاطآور، فضایی شاد و پرنشاط برای کودکان حاضر فراهم کردند.