امداد رسانی به حادثه برخورد پراید و سمند توسط نجاتگران پایگاه دشت برم شهرستان کازرون
رییس جمعیت هلال احمر شهرستان کازرون از برخورد دو خودرو سواری سمند و پراید در محور کازرون - شیراز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت امداد و نجات هلال احمر فارس ؛ علی عرفان با اعلام این خبر گفت: در روز پنجشنبه ۵ خرداد ماه در ساعت ۲۱:۵۲ در پی تماس تلفنی مرکز اورژانس شهرستان کازرون مبنی بر برخورد دو دستگاه سواری سمند و پراید ، در کیلومتر ۴۰ محور کازرون - شیراز بلافاصله یک تیم عملیاتی از پایگاه امداد و نجات بین شهری دشت برم به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود : نجاتگران پس از ایمن سازی صحنه حادثه، اقدام به رها سازی مصدومین کرده و به همراه عوامل اورژانس مصدومین را به بیمارستان ولیعصر کازرون انتقال دادند.
لازم به ذکر است که این حادثه ۴ مصدوم به همراه داشت که ۳ مصدوم توسط عوامل اورژانس و یک مصدوم توسط نجاتگران پایگاه دشت برم منتقل شد.