انحراف سواری پژو ۴۰۵ و برخورد با تیر برق در محور مرودشت - فتح آباد
رئیس جمعیت هلال احمر مرودشت از انحراف سواری پژو ۴۰۵ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت امداد و نجات هلال احمر استان فارس؛ محمد رفیعی گفت: روز شنبه 28 خرداد ماه ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۴۵ بنا به اطلاع مردمی به پایگاه امداد و نجات بین شهری فتح آباد مرودشت گزارشی مبنی بر سواری پژو ۴۰۵ و برخورد با تیر برق در کیلومتر محور ۲ مرودشت - فتح آباد اطلاع دادند.
پس از گرفتن گزارش بلافاصله نجاتگران تخصصی تیم امداد و نجات بین شهری فتح آباد مرودشت، با خودروی آمبولانس به محل حادثه اعزام و پس از حضور در صحنه حادثه، اقدام به خروج مصدومین و ضمن فیکس سر و گردن و آتل ساعد دست چپ مصدوم را بروی بک برد منتقل نموده و یکی از سرنشینان توسط آمبولانس پایگاه به بیمارستان شهید مطهری مرودشت منتقل گردید.
رفیعی افزود: در این عملیات ۲ مصدوم داشت که راننده از ناحیه سر دچار جراحت گردیده و همسر وی از ناحیه ساعد دچار آسیب گردیده بود.
این عملیات نیز در ساعت ۱۳:۲۵ با بازگشت نجاتگران به پایگاه پایان یافت.