امدادرسانی به حادثه رانندگی در محور کازرون - شیراز توسط تیم عملیاتی هلال احمر کازرون
رییس جمعیت هلال احمر شهرستان کازرون از برخورد دو خودرو پژو 206 و نیسان در محور کازرون - شیراز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت امداد و نجات هلال احمر فارس ؛ علی عرفان با اعلام این خبر گفت: در روز دوشنبه ۲۳ خرداد ماه در ساعت ۱۳:۲۳ در پی اطلاع مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (EOC) مبنی بر برخورد یک دستگاه پژو 206 و نیسان در کیلومتر 40 محور کازرون - شیراز بلافاصله یک تیم عملیاتی از پایگاه امداد و نجات بین شهری دشت برم به محل حادثه اعزام شدند.
رییس جمعیت هلال احمر کازرون افزود : شدت زیاد برخورد منجر به سقوط هردو خودرو به داخل دره شده بود که نجاتگران پس از تثبیت صحنه و ارزیابی اولیه اقدام به رهاسازی و انتقال راننده نیسان به بیمارستان ولی عصر (عج)کازرون کردند.
عرفان گفت: این حادثه در مجموع سه مصدوم داشت که دونفر از مصدومین توسط عوامل اورژانس و یک نفر توسط نجاتگران جمعیت هلال احمر به بیمارستان انتقال داده شدند