شعار سال
EN

امروز : 19 شهریور 1405

  • تاریخ انتشار : 1400/06/27 - 07:47
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

طرح نذر آب 4 در 4 روستای استان هرمزگان اجرا شد / ارائه خدمات آبی به ارزش یک میلیارد تومان / گام دوم هفت روستای دیگر از دهستان بیابان با اعتباری بالغ بر 35 میلیارد ریال

طرح نذر آب 4 در 4 روستای استان هرمزگان اجرا شد / ارائه خدمات آبی به ارزش یک میلیارد تومان / گام دوم هفت روستای دیگر از دهستان بیابان با اعتباری بالغ بر 35 میلیارد ریال

 

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان فارس از ارائه خدمت این جمعیت در قالب طرح ملی نذر آب 4 در روستاهای خرگوشی، گز، کرتان و مغ رحمت در دهستان بیابان شهرستان سیریک استان هرمزگان خبر داد و گفت: در جریان اجرای این طرح یک میلیارد تومان خدمات آبی ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان فارس؛ حسین درویشی در این خصوص اضافه کرد: تیم داوطلبان و خیران جمعیت فارس در قالب طرح نذر آب با حضور در روستاهای خرگوشی، گز، کرتان و مغ رحمت به ارائه خدمات آبی با تامین 10 هزار متر لوله 75 و 110 پلی اتیلن پرداختند.

درویشی با تقدیر از خیران حقیقی و حقوقی جمعیت هلال احمر فارس و بوشهر که در این امر خداپسندانه و بشردوستانه مشارکت و به یاری مردم محروم روستاهای استان هرمزگان شتافتند، اظهار کرد: فاز نخست بهره برداری از لوله های کار گذاشته شده برای آب رسانی به روستاهای یاد شده روز چهارشنبه 25 شهریور ماه با حضور رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر و مدیران ارشد جمعیت های فارس، بوشهر و هرمزگان و همچنین سایر مقامات استانی و بومی اجرا شد.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر در آئین افتتاحیه آب رسانی به چهار روستای شهرستان سیریک بیان کرد: جمعیت هلال احمر اهل بازدید و صرفا کلنگ زنی نیست بلکه تا اتمام و رفع نیاز حیاتی مردم در کنار آنها ایستاده است.

محمد نصیری از دست اندرکاران برگزاری نذر آب 4 تقدیر کرد و گفت: انتظار داریم 100 روستای استان هرمزگان که به صورت سقایی و سیاری آب رسانی می شود، در سال آینده با مشارکت سه ضلع مردم، خیرین و مسئولان مشکلشان حل و از نعمت آب بهره مند شوند؛ این کار در صورت مشارکت و پیگیری جدی این سه گروه در طول یک سال شدنی است.

نصیری با اشاره به اینکه ما در جمعیت هلال احمر از توان داوطلبین و خیرین دیگر استان‌ها برای رسیدگی به مناطق محروم استفاده کرده‌ایم، اذعان کرد: با توجه به جمع آوری یک میلیارد تومان توسط جمعیت، داوطلبان و خیران فارسی از جمله شرکت کاریزما و همچنین پیگیری شبکه مجمع خیران آبرسان فارس برای فاز دوم برنامه نذر آب 4 و آب رسانی به هفت روستای دیگر در استان هرمزگان، سازمان داوطلبان جمعیت مرکز از محل کمک های مردمی نیز، 2 میلیارد تومان برای این پروژه در نظر خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: جمعیت هلال‌احمر با کمک جوانان، امدادگران، داوطلبان و خیرین برای تأمین آب پایدار ورود کرده لذا سرمایه اصلی ما داوطبینی هستند که بدون هیچ چشمداشتی با مجموعه هلال‌احمر همراهی و همکاری دارند.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه جمعیت هلال‌احمر حلقه اتصالی بین نیاز نیازمندان و توان توانمندان است، گفت: یکی از اهداف مهم جمعیت هلال‌احمر موضوع بشردوستی و خدمت بی‌منت است که در جریان برگزاری طرح نذر آب در مناطق محروم،‌ به‌خوبی شاهد آن هستیم.

نصیری در پایان یادآور شد: طرح نذر آب با هدف ارتقای سطح سلامت آب شرب، مقابله با آسیب‌های اجتماعی و ارائه خدمات درمانی و معیشتی به خانواده‌های متاثر از پدیده خشکسالی در چهار استان کشور که با این پدیده مواجهند، اجرا می‌شود.

  • گروه خبری : گروه ستادی
  • کد خبر : 84392
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
لینک صفحات مجازی هلال‌احمر فارس