شعار سال
EN

امروز : 19 شهریور 1405

  • تاریخ انتشار : 1400/07/04 - 13:53
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

با مشارکت 10 میلیارد ریالی شرکت سبد گردان کاریزما ؛ نذر آب 4 جمعیت هلال احمر فارس به 7 روستای دیگر در استان هرمزگان رسید

با مشارکت 10 میلیارد ریالی شرکت سبد گردان کاریزما ؛

نذر آب 4 جمعیت هلال احمر فارس به 7 روستای دیگر در استان هرمزگان رسید

 

با مشارکت 10 میلیارد ریالی شرکت سبد گردان کاریزما ، برنامه نذر آب 4 جمعیت هلال احمر فارس در فاز دوم آب رسانی پایدار به مناطق محروم و درگیر خشکسالی ، به 7 روستای دیگر شهرستان بیابان در استان هرمزگان رسید .

مدیر عامل جمعیت هلال احمر فارس با اعلام این خبر گفت : پیرو امضا و مبادله تفاهم مشترک بین شرکت سبد گردان کاریزما به عنوان کارفرما ، جمعیت هلال احمر استانهای فارس و هرمزگان به عنوان ناظرین ارشد و واسطه و نیز مجریان پروژه شامل استانداری و شرکت آب و فاضلاب هرمزگان و فرمانداری و امور آبفای شهرستان سیریک ، فاز دوم برنامه نذر آب 4 همزمان با هفته دفاع مقدس و اربعین حسینی ( ع) آغاز گردید .

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر فارس ؛ حسین درویشی در خصوص جزییات فاز دوم برنامه یاد شده اظهار کرد : در این مرحله ، کار نوسازی و اصلاح شبکه داخلی آب رسانی به روستاهای گهردو ، شمعجو ، پگو ، هرنگان ، دودر، گونمردی و همزانگ در دهستان بیابان شهرستان سیریک به طول 17 هزار متر لوله در دستور کار قرار گرفته است .

درویشی ادامه داد : شرکت سبد گردان کاریزما از گروه خدمات بازار سرمایه در راستای مسئولیت اجتماعی و انجام پروژه های داوطلبی و عام المنفعه ، مبلغ 10 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این پروژه و خرید 11 هزار و 500 متر لوله 75 و 5 هزار و 500 متر لوله 110 همراه با اتصالات مورد نیاز اختصاص داده است .

وی افزود : با تامین و اختصاص این مبلغ ، محموله اول لوله ها از تهران بارگیری و به مقصد شهرستان سیریک در استان هرمزگان ارسال گردید .

مدیر عامل جمعیت هلال احمر فارس اظهار امیدواری کرد که با همت و نظارت جمعیت هلال احمر و آبفای هرمزگان و سیریک ، عملیات اجرایی فاز دوم اعم از خاک برداری ، حفاری و لوله گذاری تا پایان پاییز به اتمام و بهره برداری برسد .

درویشی در پایان سخنان خود از همکاری و مسئولیت پذیری اجتماعی شرکت سبدگردان کاریزما به ویژه مدیر عامل و رئیس هیات مدیره این شرکت آقایان طیبی و زارعی ، موسسه خیریه بنیاد ناسوتی فرد شیراز ، اعضای هیات مدیره شبکه مجمع خیرین استان فارس به ویژه مدیر عامل و رئیس هیات مدیره ، مدیر عامل مجمع خیرین آب رسان و نیز مدیر عامل شورای عالی خیریه فارس برای تحقق فاز دوم برنامه نذر آب 4 قدردانی نمود .

این گزارش می افزاید : در فاز نخست برنامه ملی نذر آب 4 ، جمعیت هلال احمر استان فارس به عنوان معین یک و جمعیت هلال احمر استان بوشهر به عنوان معین 2 با مساعدت و مشارکت خیرین حقیقی و حقوقی ،  اصلاح و نوسازی شبکه داخلی آب رسانی به  4 روستای خرگوشی ، گز ، کرتان و مغ رحمت در دهستان بیابان شهرستان سیریک را در دستور کار قرار داده و به اتمام رساندند .

برنامه ملی نذر آب برای چهارمین سال متوالی است که در ذیل برنامه جهانی تغییرات اقلیمی و با هدف کاهش آسیب های ناشی از تنش بی آبی و کم آبی در استانهای جنوب و جنوب شرق کشور ، توسط سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر اجرا می شود.

 

  • گروه خبری : گروه ستادی
  • کد خبر : 84938
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
لینک صفحات مجازی هلال‌احمر فارس