جمعیت هلال احمر استان فارس

یکشنبه 23 خرداد 1400

عملکرد جمعیت هلال احمر فارس در پی وقوع آتش سوزی جنگل های پاسارگاد / 28 سورتی پرواز و جابجایی 460 نیروی عملیاتی و 10 هزار کیلوگرم تجهیزات و اقلام امدادی به منطقه حادثه

مدیر عامل جمعیت هلال احمر فارس ضمن تشریح جزئیات عملکرد این جمعیت در پی وقوع آتش سوزی در جنگل های پاسارگاد، از انجام 28 سورتی پرواز و جابجایی 460 نیروی عملیاتی و 10 هزار کیلوگرم تجهیزات و اقلام امدادی و نیز اعزام 30 نجاتگر داوطلب و کادر به منطقه حادثه خبر داد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر فارس ضمن تشریح جزئیات عملکرد این جمعیت در پی وقوع آتش سوزی در جنگل های پاسارگاد، از انجام 28 سورتی پرواز و جابجایی 460 نیروی عملیاتی و 10 هزار کیلوگرم تجهیزات و اقلام امدادی و نیز اعزام 30 نجاتگر داوطلب و کادر به منطقه حادثه خبر داد. به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان فارس؛ فیض اله جعفری با اشاره به وقوع و تداوم آتش سوزی در ارتفاعات تنگه بلاغی و دره خرسی شهرستان پاسارگاد طی 19 تا 21 خرداد ماه جاری، گفت: جمعیت هلال احمر بر اساس نقش پشتیبانی خود در حوادث مربوط به آتش سوزی جنگل ها و مراتع، اقدام به اعزام 30 نجاتگر کادر و داوطلب از شهرستان های ارسنجان، خرمبید و مرودشت در فواصل زمانی مختلف نمود. جعفری با بیان اینکه نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر فارس از ساعات اولیه آتش سوزی، در منطقه چاه بید و ارتفاعات تنگه بلاغی و دره خرسی حضور یافتند، اظهار کرد: نجاتگران ضمن پشتیبانی عملیاتی از نیروهای اطفاء حریق، به بیش از 55 مصدوم که در حین عملیات مهار آتش دچار آسیب و سوختگی شده بودند، خدمات امدادی ارائه کردند. وی از انجام 28 سورتی پرواز بالگرد جمعیت هلال احمر بر فراز منطقه حادثه طی مدت یاد شده خبر داد و افزود: با استقرار بالگرد جمعیت هلال احمر خوزستان و انجام 28 سورتی پرواز، در مجموع کار انتقال460 نیروی عملیاتی و 10 هزار و 300 کیلوگرم تجهیزات و اقلام امدادی به منطقه دچار حریق، با موفقیت انجام شد. مدیر عامل جمعیت هلال احمر فارس اضافه کرد: در عملیات کمک در مهار آتش سوزی جنگل های پاسارگاد، علاوه بر به کارگیری نیروهای عملیاتی و یک فروند بالگرد، از دو دستگاه آمبولانس و 4 دستگاه خودرو عملیاتی سبک نیز استفاده شد. به گفته جعفری در قوانین و دستورالعمل های امدادی، وظیفه ای برای جمعیت هلال احمر در مهار آتش سوزی های منابع طبیعی معین نشده است و این جمعیت صرفا نقش پشتیبانی عملیات را بر عهده دارد. آتش سوزی جنگل های پاسارگاد در منطقه چاه بید، ارتفاعات تنگه بلاغی و دره خرسی از روز چهارشنبه 19 خرداد ماه اغاز شد و عملیات مهار و اطفاء آن با حضور نیروهای امدادی و مردمی تا روز جمعه 21 خرداد ماه ادامه یافت.

کلمات کلیدی